Tül Detaylı Soft Straplez Bikini Catwoman 231206
Tül Detaylı Soft Straplez Bikini Catwoman 231206
Tül Detaylı Soft Straplez Bikini Catwoman 231206
Tül Detaylı Soft Straplez Bikini Catwoman 231206
Tül Detaylı Soft Straplez Bikini Catwoman 231206

Tül Detaylı Soft Straplez Bikini Catwoman 231206 (231206)

İndirim Oranı : %8 İndirim
Fiyat : ₺1.199,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.099,00(KDV Dahil)
Ürün Açıklaması

Pierre Cardin markamıza ait Catwoman grubumuzla bu yaz sahilde vahşi doğanın güzelliğini plajlara taşıyacaksınız! Catwoman grubumuz ile leopar desenine sizler için farklı bir soluk getirdik!

Straplez bikini modelimiz takım olarak satılmaktadır. straplez bikini üstü çıkartılabilen soft göğüs pedlidir.Bu soft göğüs pedini çıkartarak straplez formlu ek dolgu ekleyebilirsiniz.

Bikini üstünde çıkarılabilen ve ayarlanabilen omuz askısı mevcuttur. Dilerseniz straplez dilerseniz askılı olarak bu bikini modelimizi kullanabilirsiniz. Sırt kısmı bağlama detaylıdır.

Straplez bikini takımımızı leopar desen üzerine en çok uyum sağlayan rose-gold taş ve tül detayı zenginleştirdik .

Bikini altı tam kalıptır. Yüksek bel bikini altının v olması belinizi daha ince gösterecektir. Popo kısmı normal formludur. Catwoman straplez formlu bikini takımımız astarlıdır. Bu bikini takımını omuz askılarını çıkarıp güneşlenmek için kullanabilirsiniz.

Straplez formlu yüksek bel bikini takımını Catwoman grubumuzda bulunan leopar desenli pareosu ile kombinleyerek tamamlayıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tam kalıba sahip bikini takımını satın alırken kendi bedeninizi tercih etmelisiniz. Ara beden müşterilerimiz bir beden büyük tercih etmelidir.

Manken üzerindeki S-36 bedendir. Manken ölçüleri: Boy:179  Kilo:55  Göğüs: 90  Bel:60  Basen:90

Ürünü daha uzun süre kullanabilmek için soğuk su ve beyaz sabunla yıkamalı ve gölgede kurutmalısınız. Makinede yıkanmamalıdır,ütülenmemelidir.

Kumaş: %85 Polyamide %15 elastane içermektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR