Rhode Bantlı Toparlayıcı Bikini Sax 231237
Rhode Bantlı Toparlayıcı Bikini Sax 231237
Rhode Bantlı Toparlayıcı Bikini Sax 231237
Rhode Bantlı Toparlayıcı Bikini Sax 231237

Rhode Bantlı Toparlayıcı Bikini Sax 231237 (231237)

İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺999,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺949,00(KDV Dahil)
Ürün Açıklaması

Pierre Cardin markamıza ait Rhode bikini takımımız estetik toparlayıcı kalıbı ile çok satanlar listemize girmeye hazır!

Toparlayıcı çapraz bant detaylı bikini üst modeli toparlayıcı formludur. Bikini üst modelimizin çıkarılabilir soft göğüs pedi mevcuttur dileyen müşterilerimiz ek dolgu ekleyerek kullanılabilir. Toparlayıcı formlu bikini takımımızın geniş bir beden skalası vardır büyük beden müşterilerimiz rahatlıkla tercih edebilir. Estetik formuyla toparlayıcı bikini takımın keyfini süreceksiniz.

Çapraz bağlamalı üçgen ormlu bikini üst modeli göğüslerinizi yanlardan toparlayarak ortada birleştirir daha düzgün ve dik görünmesine yardımcı olur. Bikini üstünün omuz askıları sabit ayar halkalıdır. Sırtı metal tokalıdır. .

Bikini altımız normal beldir,yanları sürgülüdür dileyen müşterilerimiz sürgülerini daraltıp genişleterek kullanabilir: Popo açıklığı normal formludur. Bikini altı toparlayıcı formludur.

Rhode bantlı bikini takımının bu rengi oldukça sıcak ve yaz enerjisini bedeninizde taşıyabileceğiniz bir renk. Rhode bantlı bikini takmını nekrtarin renginde ya da garden desenli pareolarımız ile kombinleyerek plaj görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Tam kalıba sahip bikini takımını satın alırken kendi bedeninizi tercih etmelisiniz. Ara bir bedene sahipseniz bir beden büyük tercih etmelisiniz.

Manken üzerindeki S-38  M bedendir. Manken ölçüleri: Boy:179  Kilo:55  Göğüs: 90  Bel:60  Basen:90

Ürünü daha uzun süre kullanabilmek için soğuk su ve beyaz sabunla yıkamalı ve gölgede kurutmalısınız. Makinede yıkanmamalıdır,ütülenmemelidir.

Kumaş: %85 Polyester &15 Elastane içermektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR