North V Yaka Kaplı Mayo Garden 231124-D
North V Yaka Kaplı Mayo Garden 231124-D
North V Yaka Kaplı Mayo Garden 231124-D
North V Yaka Kaplı Mayo Garden 231124-D
North V Yaka Kaplı Mayo Garden 231124-D

North V Yaka Kaplı Mayo Garden 231124-D (231124-D)

İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺1.049,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺999,00(KDV Dahil)
Ürün Açıklaması

Pierre Cardin markamıza ait North v yaka mayo sezonun en tarz mayo modelleri arasında yer alacak!

Garden desenli balenli mayo modelinin göğüs kısmında çıkarılabilir göğüs pedi mevcuttur,dileyen müşterilerimiz ek doldu ekleyerek bu modelimizi dolgulu olarak kullanabilir.

Bu mayo modelimizin sabit omuz ayarlanabilir formlu omuz askılıdır. Bedeninize göre ayarlayarak kullanabilirsiniz.

North mayo modeli balenli soft pedli formu ile göğüslerinizi toparlarken aynı zamanda fark yaratan bir duruşa sahip olmanızı sağlar.

Karın kısmında drape detayı mevcuttur ve iç kısmı korselidir bu sayede karın kısmınızın daha düz ve fit durmasına yardımcı olur.

North balenli drapeli mayo astarlıdır. Popo açıklığı normal kesimdir.  Ara beden müşterilerimizin bir beden büyük tercih etmesi gerekmektedir.

Balenli mayo gibi özel tasarıma sahip modellerimizi bodysuit olarak kullanabilir yazın jeanleriniz ile kombinleyerek görünüşünü tamamlayabilirsiniz!

Beyaz zemin üzerinde pembe,turuncu,mavi tonlarında adeta yazı anımsatan çiçek motifli Garden desenli mayo modelini ister sahilde mayo olarak  ister kot şortla ya da etekle günlük kombininizde bodysuit olarak da kullanabilirsiniz.toparlayıcı bir forma sahip olan bu modelimizi her yaşta müşterimizin severek kullanacağından eminiz.

Garden desenli balenli mayo modelini dilerseniz garden deseni ile dilerseniz beyaz ya da nektarin renkli pareo modellerimizle kombinleyerek kullanabilirsiniz.

Tam kalıba sahip mayo satın alırken kendi bedeninizi tercih etmelisiniz. Ara beden müşterilerimiz bir beden büyük tercih etmelidir.

Manken üzerindeki M-38 bedendir. Manken ölçüleri: Boy:176  Kilo:52  Göğüs: 86  Bel:58  Basen:89.

Ürünü daha uzun süre kullanabilmek için soğuk su ve beyaz sabunla yıkamalı ve gölgede kurutmalısınız. Makinede yıkanmamalıdır,ütülenmemelidir.

Kumaş: %85 Polyamide %15 elastane içermektedir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR