Melt Toparlayıcı Balenli Bikini Yeşil 231234
Melt Toparlayıcı Balenli Bikini Yeşil 231234
Melt Toparlayıcı Balenli Bikini Yeşil 231234
Melt Toparlayıcı Balenli Bikini Yeşil 231234
Melt Toparlayıcı Balenli Bikini Yeşil 231234

Melt Toparlayıcı Balenli Bikini Yeşil 231234 (231234)

İndirim Oranı : %5 İndirim
Fiyat : ₺999,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺949,00(KDV Dahil)
Ürün Açıklaması

Pierre Cardin markamıza ait Melt bikini takımımız yılların vazgeçilmez modeli ve çok satan büyük beden ürünlerimizin en sevilen kalıbı!

Bikini takımının iç kısmında korse tül mevcuttur bu sayede göğüslerinizi toparlar ,boş kaptır ve çıkarılabilir soft göğüs pedi mevcuttur. Melt bikini takımının üstü balenlidir bu sayede balen teli göğüsünüzü alttan desteklerken göğsünüzü içine alarak toparlar ve daha düzgün bir görünüm elde etmenizi sağlar. Göğüs ortasında bulunan sürgülü bağcık detayını kendinize göre ayarlayabilirsiniz daha dar ya da geniş formlu olarak kullanıma uygundur. Bikini üst modelimiz oldukça tercih edilen bir toparlayıcı kalıptır. Büyük bedenleri olması sebebi ile her yaşta ve bedende kadına hitap eden bir bikini takımdır.

Bikini üstünün sırtı metal tokalıdır. Omuz askıları sabit omuz askılıdır omuz askıları ayar halkalıdır omuzunuza göre ayarlayarak kullanabilirsiniz.

Yüksek bel bikini altı toparlayıcı kalıptır. Dilerseniz bel kısmını katlayarak normal bel olarak kullanabilirsiniz dileyen müşterilerimiz yüksek bel olarak kullanabilir . Popo açıklığı normal kesimdir. Bikini takımı astarlıdır. Ara bir bedene sahipseniz bir beden büyük tercih etmelisiniz.

Melt bikini takımının bu rengi ile zamansız&kusursuz görüneceksiniz. Bu bikini takımını isterseniz kendi renginde isterseniz desenli bir pareo ile kombinleyerek kullanabilirsiniz.

Beden tercihi yaparken bikini üstüne göre tercih yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

Manken üzerindeki L-40 bedendir. Manken ölçüleri: Boy:176  Kilo:52  Göğüs: 86  Bel:58  Basen:89.

Ürünü daha uzun süre kullanabilmek için soğuk su ve beyaz sabunla yıkamalı ve gölgede kurutmalısınız. Makinede yıkanmamalıdır,ütülenmemelidir.

Kumaş:%85 Polyester %15 Elastane

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR